Medarbetare berättar

Möt några av våra fantastiska medarbetare och upptäck vad olika personer tycker om sitt arbete på Calluna.

 • Det bästa är variationen mellan dagar i fält och framför datorn, att kunna lägga upp arbetstiderna så att de passar mig och dessutom få lära mig nya saker varje vecka genom alla kunniga kollegor.

  Ann-Sofie Lindén

  Miljökonsult och naturvärdesinventerare

 • Som forskare uppskattar jag konsultrollens anställningstrygghet i kombination med att jag får använda mina teoretiska kunskaper och avancerade analysverktyg för att påverka naturvården på riktigt.

  Victor Johansson

  Senior miljökonsult och forskare

 • Jag gillar verkligen mina arbetsdagars variation, det är ingen risk att jag blir uttråkad – plötsligt trillar det in en ny utmaning att lösa och det känns kul att lyckas ihop med kollegorna.

  Carl Nellbring

  Provtagare och fartygsbefäl

 • Jag tycker att det är otroligt spännande att jobba som konsult i direkt kontakt med exploatörer som ger möjligheter att genomföra naturvårdsåtgärder som det annars inte hade funnits pengar till.

  Oskar Kindvall

  Senior miljökonsult och forskare

 • På Calluna får jag vara mycket i fält, vilket passar mig som älskar att jobba ute, och jag uppskattar också variationen av arbetsuppgifter med nya typer av uppdrag varje år.

  Daniel Segerlind

  Senior miljökonsult med specialitet naturvård

 • Möjligheten att utvecklas uppskattar jag verkligen – jag får på Calluna testa olika roller och inriktningar och hittar både vad jag gör bäst och tycker är roligt att jobba med.

  Malin Anderson Olbers

  Senior miljökonsult och regional koordinator miljöövervakning

 • Efter en bred miljöutbildning har variationen i både arbetsuppgifter och typer av projekt under mitt första år på Calluna gett mig möjligheten att hitta vad jag vill jobba med och vilka områden jag vill fördjupa mig inom.

  Kristin Beecken

  Junior miljökonsult

 • Att jobba som konsult är för mig en fantastisk möjlighet att få tillämpa min forskarbakgrund på samhällsutvecklingen – det är så avgörande att vi kan synka ihop näringslivet med akademin för att göra skillnad på riktigt.

  Annika Stål Delbanco

  Senior miljökonsult och limnolog

 • Som projektledare och inventerare får jag vara med i uppdrag från start till mål. Det är tillfredsställande att få delta aktivt i hela processen från kundkontakt och projektupplägg till genomförande i fält och sedan rapportering.

  Per Österman

  Senior miljökonsult och projektledare

Bli en av oss

Skapa kontakt och anmäl intresse för arbete, praktik, ex-jobb etc.